Monday, April 29, 2019

What You Should Think of Before Buying a Second Property in Singapore?

April 29, 2019 3
Assalamualaikum .

Hello =)



Buying a second property is a tough decision these days because of the added stamp duties. Still, there are many investment opportunities out there and a second house is a huge benefit to the next generation. For example, there are numbers of property in Hougang Singapore where it is a popular residential area. Before you take the big step of buying a second property however, make sure you are ready.

Monday, April 22, 2019

Berkongsi Makanan Secara Percuma Dengan OH! FREE FOOD

April 22, 2019 4
Assalamualaikum .

Hello =)

Hari ni fiza nak kongsikan dengan korang tentang satu aplikasi telefon yang SANGAT BERGUNA untuk kita hari ini, sesuai sangat kepada mereka yang tak suka membazir dan dalam masa yang sama boleh buat amal bersedekah. Aplikasi yang fiza maksudkan ni ialah 'OH FREE FOOD'

Haa, pernah dengar atau ada yang dah install dalam telefon ke? mungkin ada yang dah familiar dan mungkin ada yang tertanya-tanya apa fungsi aplikasi ni.

Apa Itu Aplikasi OH! FREE FOOD?

Wednesday, April 10, 2019

Buffer Ramadhan 2019 Restoran Bangi Golf Resort, Murah dan Sedap!

April 10, 2019 3
Assalamualaikum .

Hello =)

Ramadhan 2019 bakal menjelma tak sampai sebulan je lagi. Kejap sangat rasa masa berjalan kan, pejam celik pejam celik dah bulan April lepas tu puasa dah. Bila tiba bulan Ramadhan selain beribadat sebaiknya, semestinya waktu untuk berbuka adalah waktu yang ditunggu-tunggu oleh kita semua yang beragama Islam. Mengambil keberkatan daripada kehadiran bulan Ramadhan ini juga, pada tahun ini Bangi Golf Resort (BGR)  sekali lagi ingin mengajak orang ramai untuk Iftar Sesama dengan insan-insan tersayang menikmati hidangan Buffet Ramadhan yang disediakan di Restoran BGR. 

Tarikan utama pada tahun ini buat pengunjung sudah semestinya dengan lebih 200 jenis makanan daripada hidangan tradisional Melayu yang mampu buat kita yang makan ni teringat makanan mak kat kampung tau. Bukan itu sahaja, buat penggemar makanan barat pun turut tersedia hidangan citarasa moden (western food). Sudah jadi satu tempat makan wajib untuk fiza setiap tahun, pada tahun ni pun fiza dah cuba dah hidangan Buffet Ramadhan yang disediakan di BGR ni pada Sabtu lepas dan seperti biasa , rasa makanan memang tidak mengecewakan! Semuanya sedap-sedap.